جرایم سایبری تهدید کننده امنیت کشور،قرار گرفتن در حاشیه امنیت با شیوه های نوین حفاظتی

یک حقوقدان گفت: محتمل بودن جرایم سایبری با افزایش مهارت تعداد بیشتری از افراد در برنامه‌نویسی و نفوذ به سیستم‌های رایانه، امکان پیشگیری همه‌جانبه از این جرایم را دشوار ساخته است، بنابراین بیداری و هوشیاری و استفاده از فناوری‌های نوین و شیوه‌های حفاظتی می‌تواند ما را در حاشیه امنیت قرار دهد.

"علی ‌نجفی ‌توانا" ، در ارتباط با اهمیت پلیس جرایم سایبری اظهار داشت: جرایم سایبری ممکن است در هر جایی اتفاق بیفتد و غالبا قابل ردیابی نیستند، بنابراین پلیس تخصصی تحت عنوان پلیس فتا با همکاری قوه قضاییه نسبت به تعیین مصادیق این جرم اقدام می‌کنند.

نجفی توانا در تعریف جرایم سایبری گفت: جرایم سایبری، نوعی از جرایم اینترنتی است که در محیط سایبری که یک محیط مجازی است به وجود می‌آیند و کاربران می‌توانند به هرگونه خدمات اطلاعاتی الکترونیکی در سراسر دنیا دستیابی پیدا کنند.
 
وی ادامه داد: با توجه به گسترش فضای مجازی و سهولت انجام جرایم جدید و بین‌المللی در فضای سایبری امکان رصد کردن تمام مجرمین وجود ندارد و این در حالی است که جنگ سایبری به عنوان جنگ نوین میان کشورها محسوب می‌شود، بنابراین تدوین قوانین موثر و همکاری‌های بین‌المللی میان دولت‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

نجفی توانا افزود: جرایم اینترنتی می‌تواند به هر شکلی وجود داشته و در هر زمان و هر کجا اتفاق بیافتد و با توجه به شرایط تاریخی حساس کشورمان برای جلوگیری از حملات سایبری از سوی کشورهای خارجی باید شیوه‌های جدید حفاظتی در ارتباط با این مهم فراهم شود.  
 
این حقوقدان در پایان خاطرنشان کرد: محتمل بودن جرایم سایبری سیاسی با افزایش مهارت تعداد بیشتری از افراد در برنامه‌نویسی و نفوذ به سیستم‌های رایانه امکان پیشگیری همه‌جانبه از این جرایم را دشوار ساخته است، بنابراین بیداری و هوشیاری و استفاده از فناوری‌های نوین می‌تواند ما را در حاشیه امنیت قرار دهد.


URL : https://www.vekalatonline.ir/articles/29751/جرایم-سایبری-تهدید-کننده-امنیت-کشور،قرار-گرفتن-در-حاشیه-امنیت-با-شیوه-های-نوین-حفاظتی/