• شماره تماس

    03131315074

  • آدرس

    اصفهان خیابان چهارباغ بالا چهارراه نظر نبش کوچه داریوش (کوچه شماره 9) ساختمان دامون واحد 3 طبقه اول

مشاهده سوالات حقوقی با برچسب " حقوق "

سوال

با سلام من یک استاد دانشگاه هستم و از زمانی که پدر و مادر همسرم فوت نموده اند بعلت دخالت های برادر های همسرم در زندگی ما با همسرم اختلاف پیدا کرده ام. اگر چه در زمان ازدواج همسرم رعایت مسایل شرعی را مینمود ولی اکنون نماز نمی خواند – تمکین نمیکند– بدون اجازه صبح از منزل خارج میشود و عصر برمیگردد و وقتی از او سوال میکنم شروع به فحاشی میکند و در تربیت فرزندان مانع میشود. او علیرغم عدم علاقه به ادامه زندگی با این خیال که نیمی از اموال من را تصاحب نماید حاضر به درخواست طلاق نیست.. دو پسر دارم که پسر دوم من 25 سال دارد و دارای اضطراب شدید است بدون نظر پزشک دارو مصرف میکند و کاملا به خود درمانی عادت کرده است و وقتی به این کارش اعتراض میکنم همسرم شروع به حمایت از او میکند. پسرم نیز به باج گیری عادت کرده است و هر وقت به درخواست باج او جواب مثبت ندهم نامه هایی مینویسد و برای همکارانم ارسال میکند و اخیرا که من در مقابلش مقاومت کردم دو نفری (همسرم و پسرم ) من را مورد ضرب و شتم قرار دادند. پسرم حاضر نیست فقط با مجوز روان پزشک دارو مصرف کند و یا بهمراه من پیش روان پزشک برود. من همه نوع نیاز های آنها را تامین میکنم ولی باز هم دونفری از من باج میگیرند بطوری که تصمیم گرفته ام جدا از آنها زندگی کنم. اکنون چند سوال از شما دارم. 1- اول این که با توجه به عدم تمکین همسرم آیا من موظف به پرداخت هزینه های او هستم یا نه؟ اگر آری ، چقدر؟ 2- پسرم اگر چه دانشجو است ولی بعلت این که رعایت دستورات پزشکان را نمیکند و بعلت دخالت های همسرم و گمراه کردنهای او ، بیماری اش ادامه دارد و پیشرفت تحصیلی نیز ندارد. آیا من موظف به تامین هزینه های او هستم؟ چقدر و تا کی؟ لطفا بفرمایید چگونه رفتار کنم که این جدا زندگی کردن عواقب سویی برای من نداشته باشد.

پاسخ

پاسخ سوال اول :خیر نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد به شرط اثبات عدم تمکین ایشان پاسخ سوال دوم ...

مشاهده پاسخ کامل


سوال

با سلام فراوان و عرض خسته نباشید. سوالم را به شرح ذیل مطرح می نمایم. هفته اول آذرماه 91 دامادم به من تلفن زد که با شما کاری دارم و آدرسی به من داد من به آنجا رفتم به من گفت من دخترت را طلاق داده ام . به او گفتم اگر عذر یا تقصیری داشته است چرا به من نگفته اید پاسخ داد حالا عملی انجام شده است او دیگر زن من نیست . دائی های او را خواستم همراه او به پیش یک روحانی رفتیم که مسئله از نظر شرعی چگونه است ؟ روحانی از او پرسید شما چه کلماتی را چندبار و در مقابل چه کسانی و تحت چه شرایطی گفته اید . آیا خصبانی بوده اید یا خواسته اید زنتان را بترسانید او گفت نه من هیچگونه مشکلی نداشته ام به یکی از دائی ها و مادرم و پدر زنم و چند نفر دیگر بطور مستقل از روی عقل گفته ام و احساساتی هم نبوده ام و حالا ئدر حضور شما و دو دائی ام و پدر دختر و برادرش مجددا می گویم من او را طلاق داده ام او دیگر زن من نیست . من این را جدی گفته ام و به خود زن نیز گفته ام . رو حانی گفت با این وصف تو دیگر محرم او نیستی و از هم جدا شده اید اگر اولیای زن از تد شکایتی نداشته باشند مهریه اورا بپردازی من گفتم او علاوه بر مهریه طلاهای پدری دخترم را نیز فروته و خرج خانه سازی نموده و دخترم زمینی در سطح شهر داشته او را فروخته و پولان را به شوهرش داده که زمینی مورد پسند برای او بخرد و خانه را آنجا بسازد. وضعیت اینها را نیز مشخص کنید . روحانی گفت اولیای پسر را بخواه و این مسئله را عنوان کن و بصورت ریش سفیدی مسئله را حل کنید. وقتی آنها آمدند این مسئله را به آنها گفتم اعلام کردند ما چیزی نداریم به شما بدهیم و برای خانه ای که ساخته است ما نیز مبلغی قرض به او داده ایم . از آنجایی که رسیدی برای زمین جدید از او نگرفته بودم بر حسب اعتماد آنها گفتند شما فقط به من نه میلیون و پاصد هزار تومان داده اید زمین را من بادستان خود نفروخته ام و طلا ها نیز من نفروخته ام فقط پول آنها به من رسیده است . بیشتر مردم اینجا از زمین سابق دخترم خبر دارند و این را هم می دانند زمین جدید با پولان زمین قبلی خریداری شده است و همینطور در مورد طلاجات شخصی دخترم علاوه بر مهریه مقرر شده . حال سوال این است چگونه دخترم می تواند به حقوق خود برسد. در پایان اعلام می کنم آنها دختری سه سال و نیمه هم دارند که الان با دخترم در خانه خودم زندگی می کنند. راهکار قانونی و شرعی چیست که نه اموال دخترم دست آنها باشد وئ نه اموال آنها پیش دخترم بماند به وکیل هم مراجه مرده ایم استفتاء هم گرفته ام همه را به دادگاه داده ایم هنوز خبری نشده است تمام اموال خانه متعلق به دخترم نیز در همان خانه هستند حتی باقیمانده جواهر آلات او.

پاسخ

با سلام اگر دحترتان مهریه خود را دریافت ننموده است باید از دادگاه ذی صلاح مطالبه مهریه نماید و دامادتان از نظر قانونی و شرعی محکوم به ...

مشاهده پاسخ کامل