جامعه نیازمند قوانین و فرصت های برابر برای زنان و مردان

این حقوقدان سازماندهی مبارزه منطقی تر برای ریشه کن کردن این بی عدالت‌ها را ضروری دانست و ادامه داد جریان بین‌المللی برای دفاع از حقوق زنان که متکی بر آمار وگزارش‌های و مستندات وضعیت زندگی زنان است باید شکل بگیرد که بتوان با این مستندات به کمک بانوان شتافت و البته نیازمند قوانین برابر وایجاد فرصت‌های برابر برای زنان ومردان است

این حقوقدان سازماندهی مبارزه منطقی تر برای ریشه کن کردن این بی عدالت‌ها را ضروری دانست و ادامه داد: جریان بین‌المللی برای دفاع از حقوق زنان که متکی بر آمار وگزارش‌های و مستندات وضعیت زندگی زنان است باید شکل بگیرد. که بتوان با این مستندات به کمک بانوان شتافت و البته نیازمند قوانین برابر وایجاد فرصت‌های برابر برای زنان ومردان است.

 امروزمراسم تودیع و معارفه معاون رئیس جمهور در امور زنان در فضایی آرام وصمیمی برگزار شد. دراین مراسم که تودیع مریم مجتهد زاده و معارفه شهیندخت مولاوردی بود، نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور ضمن تقدیر و تشکراز زحمات خانم مجتهد‌زاده خدمت به بانوان را محدود به این معاونت و دولت ندانست و ادامه داد: عرصه زنان نیازمند مشارکت احاد ملت در این زمینه است. ویژگی این معاونت در دولت جدید با شعار اعتدال دراندیشه، عمل و اعتدال در تعامل است که این اعتدال در حوزه زنان بسیار معنادار است. اعتدال در امور زنان یعنی دوری از افراط و تفریط‌هایی که در این حوزه هم در دنیا وهم در کشور خودمان مشاهده می‌شود و در اندیشه وعمل باید کار روشنگرانه صورت گیرد. نهاوندیان کار این معاونت  را بسیار حساس وبزرگی دانست و خاطر نشان کرد: این معاونت باید  برای همه گروهها سلیقه ها و همه نظرات یک رابطه تعاملی و سازنده برقرار کند.

شهیندخت مولاوردی در این مراسم یکی از موضوعاتی که در دهه‌های اخیر توجه جهان را به خود جلب کرده است را نقش زنان و اهمیت موقعیت آنان در تحقق آرمان‌ها دانست و ادامه داد: امروزه اهمیت موقعیت زنان معیاری برای ارزیابی تلاش دولت‌ها به‌شمار می‌رود زنان با داشتن نقشهای چندگانه در بازتعریف مفاهیم اجتماعی و سیاستهای جهانی در حوزه‌هایی نظیر توسعه، دموکراسی، حقوق بشر بهداشت فرهنگ امنیت جهانی ومحیط زیست نقش پیشگام دارند و فقط منحصرا به امور زنان نمی‌پردازند

این حقوق دان ادامه داد: بدون مشارکت و توانمندی زنان نمی‌توان هیچ  راه حل پایدار برای مشکلات تهدید آمیزاجتماعی اقتصادی وسیاسی جوامع پیدا کرد یکی از شاخص‌های توسعه انسانی در جهان امروز میزان حضور زنان ونحوه مشارکت آنان در عرصه‌های مختلف فعالیت است و میزان توسعه وعدالت جویی دولتها با نحوه رسیدگی و توجه به مسایل زنان محک می‌خورد.

مولاوردی با بیان اینکه  زنان ومردان در جهانی نابرابر زندگی می‌کنند وهنوز به مسائل زنان اولویتی ثانویه اعطا می‌شود ادامه داد:  زنان به شیوه‌های آشکارو پنهان با تبعیض به حاشیه راندگی مواجهند و ناهم‌ترازی‌های جنسیتی و نابرابری نپذیرفتنی در همه جهان با شدت وضعف وجود دارد. در شرایطی که عدالت در ابعاد مختلف زندگی اجتماعی سیاسی و اقتصادی جوامع ادامه دارد. ظلم وتبعیض فرصت خونمایی پیدا می‌کند.

این حقوقدان سازماندهی مبارزه منطقی تر برای ریشه کن کردن این بی عدالت‌ها را ضروری دانست و ادامه داد: جریان بین‌المللی برای دفاع  از حقوق زنان که متکی بر آمار وگزارش‌های و مستندات وضعیت زندگی زنان است باید شکل بگیرد. که بتوان با این مستندات به کمک بانوان شتافت و البته نیازمند قوانین برابر وایجاد فرصت‌های برابر برای زنان ومردان است.

مولاوردی با اشاره به اینکه دردهه‌های اخیرزنان جامعه ماتحولات زیادی به خود دیده و با توجه به شرایط پیش آمده انتظار می‌رود که زمینه‌های تحقق حقوق متناسب با این تغیرات فراهم شود خاطر نشان کرد: زاویه نگاه به نهادهای مدنی وفعالان باید تغییر پیداکند و همانند رفیق نه رقیب در کنار دولت باشند نهادهای مدنی  با توجه به نقشی که در تجمیع وتعدیل و تحقق مطالبات عموم مردم دارند به حمایت دولت نیازمندند ودولت برای پیشبرد برنامه ها و فعالیت خود نیازمندنهادهای مدنی است.

منبع : پایگاه خبری رسانه قانون